Bhutan

Reis naar Bhutan 2012

Patan City

with 2 comments

Beste Karma,

Ondanks onze vermoeienissen van onze reis stonden we om 14.00 uur gereed voor ons eerste uitstapje in Katmandu,zoals reeds gezegd : een hectische stad met enrom veel indrukken.Vooral het verkeer is een grote chaos zonder waarneembare verkeersregels.
Op het programma stond het bezoek aan het Patan Durban Square, met zijn overvloed aan paleizen, historische gebouwen en boeddhistische architectuur.

Tijdens ons bezoek aan dit prachtige complex werden we gestalkt door een horde aardige en mooie Nepalese dames. Zelden hebben we meegemaakt dat we zo populair waren bij de vrouwen. Helaas voor ons had dit slechts een economische reden. Ze wilden ons allerlei spullen aansmeren en dat is ze gelukt ook nog. Met pijn en moeite konden we tot slot met onze gids ontkomen en vertrokken we richting het gedeelte van Katmandu vooral bekend en druk bezocht voor backpackers. Hier konden we nog een aantal souvenirs scoren en enkele Mount Everest (bier) wegwerken. Vervolgens in drie taxi’s a la Pexing Express weer richting hotel.

Even bijkomen en daarna lekker eten bij Bricks. Onderweg naar dit restaurant werden we vergezeld door de loslopende apen. In Bricks werd niet alleen genoten van het eten maar ook van traditionele dansen, met een actieve bijdrage van Mike en Rob. Na deze dansen hebben we nog een duikbootje (bier met wodka) genomen en meerdere malen “ein Prosit ” gezongen.
Affsluitend werd nog gesproken over hoe geluk en verdriet dicht bij elkaar liggen. Middels de vele sms-jes vanuit Nederland werden we op de hoogte gehouden van de belangrijke wedstrijd in de Koel. VVV had bijna verloren van Cambuur, maar scoorde in de laatste minuut de winnende gaol. Waren Rob en Ruud ook weer gelukkig.


Onze eerste dag van onze expeditie zit er weer op. De mannen zijn allemaal moe en verlangen naar hun bedje.

Written by de Bhutanese Metervreters

14 mei 2012 bij 05:37

Geplaatst in De Reis naar Bhutan

2 Reacties

Subscribe to comments with RSS.

 1. Daag allemoal,

  Klinkt al als een goed begin. Ben benieuwd naar alle verhalen die nog gaan komen. Veel plezier.
  Groetjes John imke Joppe en Sammie

  imke jacobs

  14 mei 2012 at 06:41

 2. Ha mannen,

  Ziet er goed uit. Mike en Rob kunnen goed dansen ☺♪♫. (Ha Mike, dan weet je wat je te wachten staat strakjes als je weer tuus bent ☺♥)
  Heel veel plezier, geluk en wijsheid. Ga elke dag jullie blog bezoeken.
  Het vrouwenweekend in België was erg gezellig. Mooi hotel in Wellin en de grotten van Hahn vonden wij dames erg mooi. Gisteren nog een mooi kasteel bezocht en daarna Valkenburg nog onveilig gemaakt.

  Liefs van alle dames,

  Monique

  Monique Hovens

  14 mei 2012 at 13:19


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: